Oriental Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 CZy jest możliwość zrobienia w GM tzn wirtualnych maskotek?? Takie łarzące po pulpicie. Widziałem takie gotowe exe, nie moge znaleść o tym nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 chyba za pomocą freedll można zrobić coś takiego. też kiedyś chciałem zrobić taką maskotkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ale on się pyta *JAK* to zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Głupi jesteś albo czytać nie umiesz: CZy jest możliwość zrobienia w GM tzn wirtualnych maskotek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 chyba za pomocą freedll można zrobić coś takiego. też kiedyś chciałem zrobić taką maskotkę tongue2.gif Niestety, ale jak się nie mylę, to freedll istnieje tylko w wersji pod GM 5.x :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A tak wcinając się do tematu, to do czego służy dll fredll? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 może zobacz pierwszy post w temacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Głupi jesteś albo czytać nie umiesz: Jejku, jaki ze mnie DOWN! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi