dyzmek Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Temat poświęcony projektowi "Ostatni Seid do pobrania" tu jak i na discordzie możemy rozmawiać o pracach nad projektem "Ostatni Seid do pobrania" projektu który póki co jest na etapie tworzenia mechanik , dopiero później będzie tworzona sama gra . Jednak dla zachowania tradycji naszego wspaniałego gmclanu gdzie lata temu zapowiadałem pierwszego Seida , tak dziś chciał bym zapowiedzieć ostatniego , jak już pisałem gra będzie opowiadać kilkadziesiąt lat po wydarzeniach z Seid Znalezisko z 2012 roku . Seid dowiaduje się że ma córkę o której istnieniu nie wiedział jednak zostaje ona porwana przez zła pielęgniarkę która chce aby Seid odnalazł dla niej magiczna maskę . Póki co jest filmik z prac nad samym elementem wspomnianych mechanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia O w mordę jeża, animacja ruchu!! Nowa era! ...Tylko co to za dziwne zoomowanie widoku? dyzmek i Adriann 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 8 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Godzinę temu, Korodzik napisał(a): O w mordę jeża, animacja ruchu!! Nowa era! ...Tylko co to za dziwne zoomowanie widoku? Podczas akcji oraz w pewnych momentach gry , kamera przybliża się bądź oddała w zależności od wykonywanej akcji . Taka jest moja wizja tej przyszłej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia W dniu 6.08.2023 o 12:55, dyzmek napisał(a): Ostatni Seid Koniec pewnej epoki. Od czego zależy ten efekt śnieżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia W dniu 12.08.2023 o 00:40, exp napisał(a): Koniec pewnej epoki. Od czego zależy ten efekt śnieżenia? Efekt śnieżenia zależny jest od poziomu staminy Seida , ogólnie gra idzie w kierunku jak kiedyś wielu mnie inspirowało abym poszedł w tę stronę , a mianowicie bullet hella, pociski będą lecieć raczej wolniej te większe dodając trochę arkaidowosci będziemy mogli niszczyć np wróg wystrzeli z działa kule lecąca w naszym kierunku będziemy mogli ją zniszczyć lub przeskoczyc , zależy ile będzie amunicji czy będzie wystarczająco staminy na skok gra będzie zabarwiona śmiesznymi tekstami jak w dawnych Seidach , nie zawsze ale nie będzie aż nadto poważna ani przesadnie zabawna bardziej zrównoważona, ma być połączeniem akcji , zręczności w formie platformowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi