Ignis 3 Napisano 16 Październik 2011 Wiem, wiem. Temat nie o cytatach ale tak na chwilę zboczę z i tak panującego tu off topu ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Flaque 2 Napisano 16 Październik 2011 @ Ignis Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sernat 0 Napisano 16 Październik 2011 AFFIRMATIVE! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ignis 3 Napisano 17 Październik 2011 Proszę bez czegoś takiego bo w porównaniu do dwóch ostatnich stron mój post nie miał w sobie ani trochę off topu. A jeżeli dla was pieprzenie o nazwach miejscowości ma wiele wspólnego ze zdjęciami to życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Flaque 2 Napisano 18 Październik 2011 @ Ignis To jest kurwa over, a nie roger. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ignis 3 Napisano 19 Październik 2011 Na prawdę. Nie byłem świadom jak niskiego poziomu może być osoba pełnoletnia. Zawiodłem się. Żegnaj. :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sernat 0 Napisano 19 Październik 2011 Nie byłem świadom jak niskiego poziomu może być osoba pełnoletnia. A jak niskiego może być 16-latek... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Compi 0 Napisano 19 Październik 2011 Lol Gdzie jest ten kot na trzech kołach? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MagnusArias 0 Napisano 31 Październik 2011 Ja pie**ole. Nie spamujcie. Macie tu swoje ryje pokazywać tak brzydkie jak ten o: Wazzup. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sernat 0 Napisano 31 Październik 2011 Ile ty Bagno jeszcze kont założysz? Edit: Pierwej, to się zapytam czy do mnie to kierowałeś, tą wypowiedź. Po drugie, jeśli tak, to jakim prawem ty mnie do Bagna porównujesz, jak jesteś tu tak krótko, że ledwo co o nim plotki słyszałeś? Bagno wygląd inaczej. I nie ma gitary. Pytanie drugie przyjmuje założenie, które sprawia, iż pierwsze staje się pytaniem retorycznym, co w tym wypadku nie ma żadnego sensu. To po pierwsze. Po drugie: GMClan przeglądam tyle, ile korzystam z GMa. Czyli gdzieś od końca roku 2006. Ale sprawa opóźnienia w założeniu przeze mnie konta była poruszana wiele razy, nie widzę też zbytnio potrzeby, aby do niej wracać. Po trzecie: Twoje poczucie humoru sięga dna, jeśli się tak bulwersujesz z byle powodu, no i po czwarte: Wstydzisz się czegoś, że wysyłasz to do mnie na PM? Nie jest to żaden offtopic, w temacie zamieszcza się fotki i komentuje. A że od lat ma żartobliwy charakter to wie chyba każdy. Masz naprawdę ciężki charakter, jeśli robisz z takiego g***a aferę. I jedzie hipokryzją, jeśli piszesz o swoim "ryju", że jest "brzydki", a z drugiej strony taka drobnostka wywołuje u ciebie nieopisaną frustrację. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wojzax 203 Napisano 31 Październik 2011 Traylor cośtam Latuner Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bedziom 0 Napisano 31 Październik 2011 Bagno ma takie fajne dłuuugie włooossy :D MagnusArias to nie Bagno (btw. skąd ta teoria? o.O), ot co. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MagnusArias 0 Napisano 31 Październik 2011 http://www.google.pl/search?gcx=w&q=ba...599&bih=779 Bagniak :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am Lord 94 Napisano 1 Listopad 2011 @up i co poczułeś się teraz spełniony czy jak? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mooji 0 Napisano 9 Listopad 2011 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 22 Listopad 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANtY 169 Napisano 22 Listopad 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja ASG? kurde, pograłbym sobie ale samemu sie nie chce iść, a kumple nie chcą się dać zaangażować :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 22 Listopad 2011 Wbijaj do Kostrzyna WLKP, tam mamy grupkę zapaleńców (harcerzy : D) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IamTheLaw 1 Napisano 22 Listopad 2011 Dawno foci nie dawałem Żeby nie było, że nie mam kolegów Ten po lewej to ja ten w lewym dolnym rogu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LolikZabijaka 13 Napisano 2 Luty 2012 ja też dawno nie dawałem fotek więc jest :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kt1117 0 Napisano 2 Luty 2012 A ja ostatnio nie łapałem gołębi to nie mam co wrzucać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 2 Luty 2012 lolik oczywiscie fota z imprezy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LolikZabijaka 13 Napisano 2 Luty 2012 z jakiej imprezy ? xD EDIT - jestem w szkolnym kole teatralnym, a te foto to nasza próba u mnie w domu, nic nie było pite, a moja mina świadczyła o tym że mam już dość tej próby xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Phoenix 0 Napisano 3 Luty 2012 widze, że kolega na jebanezie pyka. Czego akurat ona? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Flaque 2 Napisano 3 Luty 2012 coś ci z nosa wystaje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LolikZabijaka 13 Napisano 4 Luty 2012 widze, że kolega na jebanezie pyka. Czego akurat ona? słucham ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Platyna 0 Napisano 4 Luty 2012 Ogarniaj. To nie do Ciebie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 5 Luty 2012 lolik schudłeś hehe EDIT: o, jeszcze tutaj dobrze wyglądam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Chell 162 Napisano 5 Luty 2012 tu też Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nikas 63 Napisano 5 Luty 2012 hakerzy fejsbukowi no akurat ładnie a chciałem być taki tajemniczy, wiesz co :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach