Piedro 3 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2014 http://svg2swf.sourceforge.net/ Próbuj Fervi Próbowałem już ten program, nie działa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I am Żyd and Lewak 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2014 Szukam programu który potrafi konwertować pliki PNG na ANI najlepiej jakby był online. Ja w goglach nie mogę znaleźć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ereg 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2014 Szukam programu który potrafi konwertować pliki PNG na ANI najlepiej jakby był online. Ja w goglach nie mogę znaleźć.sproboj realworld cursor editor na startu => tworz => kurzor ze zdjecia i mozes wczytac sade png a fajnie dorobic ani w koncu => zapis uklada jako ani testowalem :) przyklad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
3r3se7ven 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2015 Szukam K-240 nawet jeśli z emulgatorem amisi. No chyba że ktoś to widział na blaszaka? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach